گوش دادن: Newsroom سهام خود پادکست میدارد

دلوت رسانه های گروهی کارکنان خود را به اشتراک بگذارید پادکست میدارد و پاداش: برخی از ارزش کتاب های صوتی.

* * *

“این ناراحت کننده است”

پرداخت یک مرد متاهل برای شستن ظروف, درخواست برای جمع آوری و بی دست و پا که کارو بعد از شما قرض دادن یک دوست و پول نقد. “این ناراحت کننده است” کاملا صمیمی پادکست در مورد پول و روابط. خبرنگار Reema Khrais هدایت اغلب خارج از محدوده موضوع با هوش هيجانی و تجربه شخصی است. در “گریه در کار” Khrais سهام هنگامی که او آن را انجام داد و مصاحبه های یک رئیس سابق در NPR که شاهد آن است. همیشه یک گروه متنوع از منابع به اشتراک گذاری با قلب و همیشه در راحتی قابل هضم 15-30 minisodes. این است که یک fave.

“لوره”

میزبان هارون Mahnke حفاری به گوشه و مخفیگاه از تاریک تاریخ از یک انسان شناس است, نقطه نظر, تساوی قصه های پشت دراکولا werewolves و بیشتر به طبیعت انسان جهانی و اضطراب و ارائه متن های جالب برای زمان. فوق العاده خوب تحقیق و موجز. “لوره” در حال حاضر آمازون نشان می دهد سه جلد کتاب مجموعه پادکست spinoffs “Unobscured” و “کابینه از کنجکاوی.” اگر شما شدم و از خواندن “داستان های ترسناک برای گفتن در تاریکی” این ممکن است با جم خود.

— ملیندا Lavine, ویژگی های خبرنگار

“این زندگی آمریکایی”

این پادکست شده است یک نمایش رادیویی از سال 1995 اما رادیو FM جهان شده است یک سرزمین خارجی برای من از حدود سال 2004. میزبانی ببریم این پادکست ارائه می شود دقیقا آنچه شما انتظار می رود: داستان انعکاسی از زندگی آمریکایی. یک قسمت جدید “تنهایی با هم” برجسته نشان می دهد کارکنان رسیدن به عزیزان در حالی که آنها در قرنطینه صفحه اصلی.

شما باید برای گوش دادن به درک. “این زندگی آمریکایی” است که الهام بخش, فکر, فراهم, خنده دار و جرات من آن را می گویند: یاد.

“هر چیزی که کمی”

که اختراع Scrunchie? چگونه برزخ ریزند ؟ چرا صورتی “برای دختران” و آبی “برای پسران؟” چه ابزار ایجاد می کند که شوم آشنا صدای ترسناک در فیلم و تلویزیون نشان می دهد ؟

“هر چیزی که کمی” لذت بخش, پادکست, میزبانی adorably دمدمی فلور Lichtman که حفاری تا پاسخ به سوالات شما نمی دانم شما تا به حال. شما چیزی یاد بگیرند در هر قسمت.

“Freakonomics رادیو”

وجود ندارد بسیار است که می تواند به من علاقه مند در اقتصاد تا زمانی که من خواندن کتاب “Freakonomics,” co-نوشته شده توسط نگار Stephen J. Dubner و اقتصاددان استیون دی لویت حدود 15 سال پیش.

بسیار شبیه به کتاب است که با الهام از آن پادکست “به بررسی سمت پنهان از همه چیز است.” قسمت باید بررسی عوارض اجتماعی فاصله; چرا اوج هنوز هم وجود دارد; چگونه برای متقاعد کردن آمریکایی ها به پرداخت مالیات خود را; و چه معامله گر جو زنجیره ای مواد غذایی می تواند به ما بیاموزد. این آموزش اما نه بیش از حد ضعیف.

— کتی Rohman مدیریت ویرایشگر

“به طور موثر وحشی”

هر چند این فصل لیگ بیس بال است نامحدود وقفه به دلیل COVID-19 بسیاری از این پادکست را از 1500 به علاوه قسمت گره خورده به حوادث روز اما به ساختارشکنی هر زاویه ملی تفریح و سرگرمی. میزبان بن لیندنبرگ مگ رولی و سام میلر هستند به همان اندازه به عنوان به احتمال زیاد برای شکستن ارزش یک شکارچی زمین فریم توانایی به عنوان آنها به الهه شعر و موسیقی در طول در مورد نحوه های مختلف بیس بال خواهد بود اگر یک درخت اجازه داده شد به رشد در وسط زمین زیر کشت. اخیر برجسته شامل یک شکست تاریخی از ثبت نام سرقت در بیس بال قبل از Houston Astros رو گرفتار این زمستان و پادکست بررسی دوقلوها’ (9 مارس) و تخمیر’ (Feb. 3) 2020 فصل است که اگر آنها تا کنون آغاز خواهد شد.

“مردان در تریل”

انگلیسی سابق pats مایکل دیویس و راجر بنت هستند tweed-پیچیده سفیران فوتبال در امریکا که در آن آنها می گویند آن بوده است این کشور, ورزش, آینده, از سال 1972. هر چند مورد علاقه خود را لیگ برتر به حالت تعلیق این مسلما بهینه duo شده است نگه داشتن آتش سوزاندن با در نظر گرفتن سوال از معشوق خود GFOPs (دوستان زیادی از غلاف) تعمق به آمریکا فوتبال, تاریخچه و tiptoeing در اطراف نهایی انتخاب سوفی: چگونه 2019-20 لیگ برتر فصل بودن احتمالا باطل است و تنها چیزی که ایستاده در راه اورتون-حمایت از Rog بدترین کابوس: لیورپول برنده شدن در مسابقات قهرمانی لیگ.

— برندن Veale, ارائه, ویرایشگر

“پاسخ به همه”

اینترنت گسترده است اما این پادکست ما کمک می کند تا داستان با داستان درک آن کمی بهتر است.

شما شنیدن داستان از یک فرهنگ آنلاین دزد که هک و سرقت از حساب های رسانه های اجتماعی, سیاستمدار, راز حساب های رسانه های اجتماعی چگونه robocalls آمد به Facebook را به اتهام استراق سمع در مکالمات و بیشتر — همه داستان است که شما به یاد داشته باشید برای سال آمده است.

قرار دارد تحت سوراخ کردن رسانه میزبان “پاسخ به همه” نیز خنده دار فریبنده و پر انرژی فقط آنچه شما می خواهید هنگامی که یادگیری در مورد آنچه در حال گاهی اوقات متراکم موضوعات. و آن را فقط میزبان بحث در مورد این موضوعات; آنها در حال صحبت کردن با کسانی که دانش دست اول از آن.

دو قسمت توصیه میکنم: “در مورد از دست رفته ضربه” و “اسنپ چت دزد.”

— کلی Busche کسب و کار و مراقبت های بهداشتی با خبرنگار

هر دو از این جنایت واقعی سریال برای اولین بار از CBC و دوم از سوراخ کردن, به تازگی کاهش یافته و جدید فصل جزئیات ذهن ترا درهم میشکنند داستان پشت شیطانی وحشت که جاروب در سراسر شمال امریکا در 1980s.

کودکان در شهرستانها در سراسر کانادا و ایالات متحده — از جمله حق در اینجا در مینه سوتا — آینده شد به جلو با حساب های هولناک از نحوه بزرگسالان بودند جنسی سوء استفاده از آنها و آنها را وادار به تماشا و یا شرکت در اخلال در مراسم قتل و آدم خواری و انواع چیزهای دیگر غیر قابل تصور. آهنگ های محبوب از زمانی که به عقب نشان داد پیام های مخفی در حمایت از ماموریت شیطانی. اتهام عاملان این جنایات شنیع بودند که محکوم به دهه در زندان است.

به جز پلیس نمی تواند به نظر می رسد برای پیدا کردن اجساد. و یا هر گونه شواهد فیزیکی واقعا. اما چرا بچه ها را از آن همه ؟ این نشان می دهد که حفاری به چگونه آن را همه تا آنجا پیش رفت.

“انتخابات آمریکا: Wicked Game”

این سری از Wondery ظاهرا داستان از هر یک از 58 انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما سابقه اما واقعا برتری در بازگویی فراموش, پشت صحنه داستان و تنظیم صحنه برای ما چگونه چشم انداز سیاسی است یا نه در طول زمان تغییر.

آن را توسط یک پسر به نام لیندسی گراهام — نه وزیر بهداشت ، لیندزی گراهام — که صدای عمیق مخلوط با جلوه های صوتی و موسیقی مجموعه یک تن است که احساس می کند بیشتر شبیه به گوش دادن به یک نمایشی از عملکرد صرف پادکست.

آغاز شده نشان می دهد در پاییز گذشته در آغاز سال 1789 انتخابات و در ادامه هر یک شنبه از طریق Nov. 3. بله که روز انتخابات که در آن نقطه ما همه آماده برای یک مقدار مورد نیاز از سیاست است.

“موضعی”

پیاز می کند “روزانه.”

— تام اولسن جرم و دادگاه خبرنگار

“ستارگان Firma”

آیا شما در بازار برای یک از یک نوع به خصوص طراحی لوکس سیاره ؟ سپس شما ممکن است به درخواست یک طراحی از ستارگان Firma Ltd. اینده شرکت که متخصص در زمینه طراحی گیاهان برای بارگذاری غنی است. اما دعا سیاره خود را درخواست نمی افتد به دست طراح Trexel Geistman و کلون خود را دستیار دیوید 7. (آنچه اتفاق افتاده است به داود 1-6? نمی بپرسید.) بداهه هفتگی داستان های علمی تخیلی پادکست از برادران تیم و بن مردیت ویژگی های یک سیاره جدید پیشنهاد از شنوندگان خود را در هر هفته. Trexel و دیوید داد و بیداد به عنوان آنها به طور کامل گوشت را ایده در راه های خنده دار. قبلی سیاره طرح شامل مرگ اشعه خطرناک گدازه زمین های بازی و ابدی باشگاه شب.

“هیچ ایده های بد”

همیشه در حال خواندن یک مقاله و پیدا کردن خودتان فکر “که یک ایده وحشتناک … اما می خواهم یک اسکریپت بزرگ!” این ایده اصلی در پشت این پادکست هفتگی از سازندگان گابریل Urbina, سارا Shachat و ژاک Valenti. این یک داستان سرایی بازی نمایش خلاق و ورزش که در آن آنها را به بدترین ایده ها از اینترنت و سعی کنید به آنها را تبدیل به داستان خوب. یک نویسنده به ارمغان می آورد یک مقاله و دو نفر دیگر میزبان باید 30 دقیقه به توسعه و بهبود بر اساس این ایده است. گاهی اوقات آنها اقامت نزدیک به اصلی داستان و پیدا کردن جایگزین انگیزه. بار دیگر یک بخش اصلی مقاله را بی درنگ پرت و دور افتاده اسپین آف. آن را سرگرم کننده برای تگ همراه در سفر خلاق.

— Teri Cadeau, Lake County News-کرونیکل خبرنگار

“جزر و مد از تاریخ”

“جزر و مد از تاریخ” شده است یکی از پادکست های مورد علاقه پس از آن عرضه در سال 2018 است. میزبان پاتریک Wyman نیز خود نوعی مورخ. مطمئن شوید که او دارای دکترای خود را در تاریخ با تمرکز در اواخر امپراتوری روم اما در حالی که کار راه خود را از طریق فارغ التحصیل مدرسه او نیز مشغول به کار به عنوان یک MMA و ورزش رزمی نویسنده — همه از آن اطلاع این پادکست. جزر و مد به طور معمول با تمرکز بر یک جنبه از دوره مدرن اولیه از تاریخ — از حدود 14 تا اوایل قرن 17th — برجسته درگیری روندها و تحولات است که باید کمک به شکل دادن به جهان مدرن است. به دور از خسته کننده بودن یا محافظه کار Wyman ارائه خود را از مواد در دسترس و سرگرم کننده راه اغلب ایجاد “کامپوزیت شخصیت” برای کمک به شنوندگان درک آنچه در آن بود به صورت مشترک سربازان و یا مردم ساکن در این سن. وجود دارد تاریخچه پادکست ها که دقیق تر علمی و دیگران که تمرکز بیشتر بر روی سرگرمی است اما Wyman موفق به سوارشدن یک خط بین آموزنده و جذاب است که نگه می دارد من گوش دادن.

— جیمی / Carla / کاج مجله Lake County News-کرونیکل خبرنگار

* * *

با تشکر از همکاری با این نوک پیکان سیستم کتابخانه و دلوت کتابخانه های عمومی من شده است ابتلا به کتاب من می خواستم به خواندن اما گوش دادن به کتاب های صوتی به صورت رایگان با من دلوت کارت کتابخانه. کتاب های صوتی می تواند نسبتا گران و در یک زمان از COVID-19 بحران زمانی که پول می تواند تنگ, کتاب های صوتی رایگان از طریق کتابخانه بزرگ هستند.

برای چک کردن و یا قرار دادن یک نگه بر کتاب صوتی دانلود Libby برنامه بر روی تلفن های هوشمند و یا قرص خود را وارد کنید, کتابخانه اطلاعات کارت و لذت ببرید. شما مجاز به باید تا پنج نگه می دارد و دارای وام 10. در حدود هشت هفته بیشتر من قادر خواهید بود برای شروع به گوش دادن به “تحصیل” توسط تارا Westover. این برنامه همچنین اجازه می دهد تا به شما برای بررسی در کتاب های الکترونیکی به عنوان خوانده شده در برنامه و یا بر روی خود را روشن شدن دستگاه.

“دختری در قطار” توسط پائولا هاوکینز

این کتاب تبدیل به یک فیلم که در آن شخصیت اصلی راشل توسط امیلی بلانت. راشل طول می کشد همان قطار هر روز صبح و شب. در یکی از منظم متوقف می شود راشل به نظر می رسد به یک خانه از آنچه او فکر می کند مناسب است اما زمانی که زن می رود از دست رفته او درج خودش را به وسط این وضعیت است. به عنوان کسی که لذت می برد گوش دادن به کتاب های صوتی داستان بزرگ است و آسان به دنبال.

“عزیز ادوارد” توسط ان ناپولیتانو

این کتاب منتشر شد در ماه ژانویه شده است و در لیست من در حالی که برای. آن را می گوید داستان از 12 سال است که تنها بازمانده از سقوط هواپیما که نه تنها جان هر کس در هیئت مدیره بلکه جان خود را از مادر و پدر و برادر.

من فقط شروع به گوش دادن هستم و در بخشی که در آن آنها در حال انتظار برای هیئت مدیره این هواپیما در آن زمان من در نوشتن این. روایت بسیار اساسی در مقایسه با کتاب های دیگر من به گوش آید به شخصیت, صدای, اما هنوز هم آسان به دنبال.

— Adelle Whitefoot K-12 آموزش و پرورش خبرنگار

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net