Fonn گروه شرکت های Mjoll و 7Mountains آوردن نسل جدیدی از newsroom ابزار گردش کار برای NAB نمایش

مبتنی بر نرم افزار Mimir و دینا راه حل به ما آغاز بکار در لاس وگاس

برگن, نروژ, مارس 26: Fonn گروه تکنولوژی و گروه که مقر آن در رسانه های شهرستان برگن, نروژ به ارمغان بیاورد نسل جدیدی از روزنامه نگاری ابزار با تمرکز بر بهره وری و آزادی خلاق به این سال NAB نشان می دهد که طول می کشد محل مارس 18-22 در لاس وگاس, ایالات متحده آمریکا. از آن خواهد شد برگزاری نمایشگاه این آخرین newsroom ابزار Mimir و دینا توسط Fonn گروه شرکت های Mjoll و 7Mountains در غرفه SU8524. ناب نیز خواهد بود که برای اولین بار عمده نشان می دهد برای به تازگی راه اندازی Fonn, گروه, آمریکا, عملیات, آن است که توسط رهبری رسانه ای صنعت جانباز اسحاق Hersly به خدمت شمالی و آمریکای جنوبی بازار.

Mjoll ارائه می دهد مبتنی بر ابر مدیریت رسانه ابزار برای روزنامه نگاران و ویراستاران فیلم با آن گل سرسبد محصول Mimir. با Mimir کاربران می توانند حرکت خود را از دارایی های رسانه ای به ابر و در همان زمان به طور خودکار زمان مصرف از جمله وظایف به عنوان ابرداده ورود ویدئو و تصاویر و گفتار-به-متن رونوشت چند زبان ترجمه رویداد tagging), تشخیص چهره و بیشتر. این شهر همچنین دارای یک ساخته شده است در بسته captioning ابزار و جستجوی پیشرفته ساخت آن آسان برای پیدا کردن محتوای رسانه.

Mjoll ساخته شده چشمگیر پایه مشتری در حال حاضر با تلویزیون 2/FYN, العربیه اخبار کانال دانمارکی رادیو IMG نروژ و IMG سوئد, Sky News Australia, و Ausbiz میان آن بهره مند شوند.

7Mountains خواهد شد شرکت نمایشگاه با Mjoll در NAB نشان می دهد. 7Mountains راه اندازی دینا در IBC2019 با آن را دریافت یک پاسخ بزرگ از بازار است. آن را به عنوان دیده می شود از چیز بزرگ بعدی در اتاق خبر راه حل. دینا ساخته شده است از زمین تا با استفاده از مدرن مبتنی بر ابر-تکنولوژی با کاربر نهایی در ذهن است. دینا وارد یک بازار در سراسر جهان با یک مخل رویکرد به داستان سرایی داستان همکاری و روزنامه نگاری خلاقیت است.

دانمارکی TV 2 /جزایر آن را انتخاب کرده اند دینا و Mimir به عنوان centrepieces از حرکت خود را به یک داستان محور newsroom. “فلسفه ما در تلویزیون 2/جزایر آن همواره برای قرار دادن روزنامه نگاران و داستان سرایی ، ما نیاز کلیدی برای یکپارچه مبتنی بر ابر عملیات بود که رسانه های گردش کار دست در دست با سرمقاله” سازمان ” می گوید: مایکل جنسن رئیس تکنولوژی و تولید در تلویزیون 2/جزایر آن ،

Haavard Saunes Myklebust مدیر عامل شرکت Fonn گفت: “ما بسیار هیجان زده به هر دو Mjoll و 7Mountains به بزرگترین رسانه فن آوری در جهان است. برگزاری نمایشگاه در NAB یک نقطه عطف برای ما و آن را فراهم می کند پلت فرم کامل برای راه اندازی محصولات ما در سراسر جهان.

در NAB 7Mountains شریک بنیادی رسانه ای یکی از برجسته سخنرانان در Connected Media|IP و تئاتر را مورد بحث راه اندازی کسب و کار جدید کانال Ausbiz با دینا و Mimir به عنوان centrepiece ابزار در اتاق خبر. دیدن جزئیات جلسه اینجا.

بحث در مورد تصمیم به انتخاب کردن برای این راه حل های کایلی مریت مدیر عامل شرکت Ausbiz گفت: “زمانی که با ارائه این فرصت را به ساخت یک newsroom از ابتدا ما می خواستیم برای پیدا کردن بصری مقیاس پذیر سیستم عامل است که اجازه می دهد روزنامه نگاران ما به تمرکز بر روی محتوا و نه سیستم. ما مورد استفاده برای دینا طرح ایجاد و ویرایش به صورت زنده و نشر VOD; همه از یک رابط واحد. آن را در نهایت مختل سنتی گردش کار از یک پخش اتاق خبر و روزنامه نگاران 100% کنترل خروجی Ausbiz.”

نیاز به یک بلیط رایگان برای نشان دادن ؟ احساس رایگان برای استفاده از کد مشتری LV9654 از Mjoll یا کد LV9388 از 7Mountains هنگامی که شما ثبت نام. دیدن Fonn در غرفه SU8524.

در مورد Fonn گروه:
Fonn گروه سرمایه گذاری در شرکت های ارائه تولید و روزنامه نگاری ابزار برای رسانه ها و صنعت سرگرمی. گروه شرکت های Mediability یک نوردیک, نمایندگی و سیستم های جامع و نرم افزار شرکت Mjoll و 7Mountains. www.fonngroup.com

Mjoll یک شرکت نرم افزاری ارائه ابر مبتنی بر ابزار تولید. این شرکت تاسیس شد در اوایل سال 2019 با یک تیم رسانه ای تکنولوژی صنعت پروفیل. در ادامه مطلب www.mjoll.no

7Mountains یک شرکت نرم افزاری ارائه داستان محور نگار ابزار به بازار رسانه ای. این شرکت تاسیس شد در سال 2018 و وارد در سراسر جهان پخش بازار با دینا. در ادامه مطلب www.7mountains.com

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de